3 de gen. 2016

INFORMACIÓ!! GEORGE R.R. MARTIN CONFIRMA QUE NO HA ACABAT THE WINDS OF WINTER!!

Sembla mentida, però el nostre estimat escriptor nord-americà, que ja conta amb la formosa edat de 67 anys, ens ha clavat a tots una bona punyalada d'obsidiana. Com ja sabiem, Martin no acostuma a complir amb les dates de termini.

Ara bé, no hem de ser crítics.
George R.R. Martin
George R.R Martin. No us recorda massa a Haviland Tuf?
Tots els lectors d'aquesta meravellosa saga coneixem les complicades trames que envolten a cadascun dels llibres, i per inacció, també hauriem de sentir empatia envers a Martin. En última instancia, l'objectiu final es la redacció d'un llibre tan esplèndid com els anteriors.

Així doncs, desitjo molts ànims al George R.R. Martin, amb l'esperança que la suma de totes les mostres de suport, per part de tots els seus lectors, li donin les forces necessàries per a finalitzar el llibre el més aviat possible. Mentrestant, podrem continuar gaudint de Game of Thrones, que estrenarà la seva sisena temporada cap a mitjans d'Abril.

A continuació, ús deixo l'entrada original, publicada pel mateix Martin, i també l'analisi que fa lossietereinos.com sobre la citada entrada (amb la traducció al castellà incluida):

Entrada original:


lossietereinos.com:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ANDRÒMEDA

A la llunyania, marxava Andròmeda. I a la llunyania, reia Andròmeda. Tenyia el cel d’or i plata incandescents, mes el seu fulgor era d’un ...